eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mario se opět gólově prosadil, pomohl svému týmu k další výhře

Autor:
Datum: 22. 3. 2014

Bayern nepřestává polevovat a neustále jde od jedné výhry k druhé a jeho dominance v 1. německé Bundeslize je opravdu velkolepá. O titulu je prakticky rozhodnuto, přestože do konce soutěžního ročníku zbývá ještě 8 zápasů. Bayern to může potvrdit s maximální jistotou již v příštím zápase a o jejich triumfu asi už nikdo nepochybuje.

V aktuálním šestadvacátém kole se Bayern střetl s Mainzem, za který nastupuje bývalý český reprezentant Zdeněk Pospěch a jehož forma z posledních zápasů je velmi skvělá. To ale domácím nepomohlo a ze zápasu nevytěžili ani bod. Výhru zařídil gólem v dvaaosmdesáté minutě Bastian Schweinsteiger, který má teď obrovskou formu a druhý gól pak přidal Mario Götze, který upravil na konečný stav 0:2 pro Bayern.

Mario dnes nastoupil jako střídající hráč až v čtyřiašedesáté minutě, přesto se dokázal gólově prosadit a připsal si svůj letošní sedmý bundesligový gól.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: facebook.com/MarioGoetze)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace