eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Minulé osmifinále Ligy mistrů nasměroval gólem svůj tým k postupu. Napodobí něco podobného proti Arsenalu?

Autor:
Datum: 11. 6. 2014

V minulém ročníku Ligy mistrů se Mariovi a jeho bývalému týmu postavil v osmifinále ambiciosní Šachtar Doněck. Na Ukrajině, tak jak se očekávalo, padlo dost branek a po výsledku 2:2 byla odveta ještě hodně otevřená a Šachtar byl odhodlán udělat pro postup cokoliv. Ovšem v Německu se ukázala skutečná síla Borussie a zápas měl možná jasnější výsledek, než se původně předpokládalo.

Už v 31. minutě šla Borussia do vedení, když se trefil po rohovém kopu hlavou Santana. Hned šest minut na to oslovil svým přesným centrem Lewandowski Götzeho a ten po krásném naběhnutí mezi dvěma bránícími hráči posunul míč k Pjatově pravé tyči a ten byl bez šance. Byl to velice důležitý gól, který dal Dortmundu ještě větší klid a mohl tak zápas kontrolovat, aby v 59. minutě utkání ještě zvýšil na 3:0 Błaszczykowski a mohl dovršit postup do další fáze.

Dnes bude mít ale Götze a jeho tým jinou úlohu. Z Londýna vezou dvoubrankový náskok, a jelikož Arsenal bude muset útočit, tak pro Götzeho a spol. se budou nabízet rychlé protiútoky. A jestliže nechcete chytit za svého soupeře Bayern Mnichov, tak dohánět proti němu dvougólové manko není už vůbec záviděníhodná situace.

-Michael Chvoj-
(zdroj fotky: facebook.com/FCBayern)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace