eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bayern se dál řítí Bundesligou! Nechybí u toho ani Götze

Autor:
Datum: 10. 4. 2013

Šnůra vítězných zápasů Bayernu se rozrůstá stejně rychle, jako anakonda ve filmech z těch nejnižších pater úrovně dnešní kinematografie. Výbornou formu svěřenců trenéra Guardioly odnesl tentokrát Augsburg.

Že Morávka a spol. nečeká nic lehkého, bylo jasné. Jen na lavičku se sice posadil Robben, který se dal do pořádku po menším zranění, jenže ani to pro Augsburg nemohla být útěcha. Na jeho místo se totiž postavil neméně hvězdný Mario Götze.

Hned od začátku se vše odehrávalo podle předem připraveného scénáře. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre Boateng po přihrávce druhého stopera Danteho. Do půle se připomněl také jeden z největších kandidátu na titul pro nejlepšího hráče světa letošního roku Franck Ribéry, který tři minuty před závěrečným hvizdem první pětačtyřicetiminutovky dal bavorskému kolosu pohodlný dvoubrankový náskok.

Ani tentokrát na místě Robbena na sebe ve statistikách Götze neupozornil. Právě v 66. minutě nastalo střídání stráží, když za mladého Němce přišel na hřiště holandský rychlík a Götze se mohl v klidu osprchovat.

Už bez něj dal v nastaveném čase z penalty na rozdíl třídy Thomas Müller. Bayern navíc musel potěšit výsledek z Wolfsburgu, kde hosté z Dortmundu vedli po brance Reuse po půli 0:1, jenže domácí zápas otočili a to znamená jediné, Mnichovští mají na čele Bundesligy už čtyřbodový náskok a je otázkou, zda existuje na planetě vůbec někdo, kdo je může zastavit.

-Jiří Kunášek-

(zdroj fotky: goal.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace