eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Götze na hrotu? „Císař Franz“ má na to svůj názor. Jaký?

Autor:
Datum: 9. 5. 2014

Jednadvacetiletý talent Mario Götze momentálně v mnichovském Bayernu zastává pozici hrotového útočníka. I přesto, že post forvarda plní přinejmenším slušně, Franz Beckenbauer rozhodnutí trenéra Pepa Guardioly tvrdě kritizuje.

„To, že Götze hraje hrotového útočníka, vůbec nedává smysl,“ myslí si bývalý německý fotbalista a manažer. „Takému malému klukovi rozhodně neděláte žádnou laskavost, když ho dáte dopředu mezi tři obrovské obránce,“ pokračuje v rozhovoru pro Sky90.

„Bayern plýtvá jeho talentem. Samozřejmě tu hraje dobře, ale nedostanete z něj úplné maximum,“ tvrdí Beckenbauer. „Nejlepší je dle mého na pozici pod hrotovým útočníkem, tam je nejvíce nebezpečný,“ dokončil svůj názor dvojnásobný držitel Zlatého míče.

Mario Götze v letošní sezoně nasázel celkem 10 branek, na to mu stačilo 26 soutěžních zápasů. Kromě toho má na svém kontě i 6 asistencí.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/FCBayern)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace