eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

FOTO: Götze nezapomněl na svého kamaráda Reuse ani během mistrovských oslav

Autor:
Datum: 14. 4. 2014

Fotbalový svět momentálně neřeší nic jiného než německý triumf na fotbalovém Mistrovství světa v Brazílii. Zlaté medaile a pohár pro vítěze si vysloužili ve včerejším finále s Argentinou, která opět zápas dotáhla až do prodloužení za výsledku 0:0. Němcům se ale v prodloužení konečně povedlo zúročit svoji aktivitu a po brance Maria Götzeho šlo do vedení. Argentina už odpovědět nedokázala a Němci se mohli po 24 letech radovat z titulu pro mistry světa.

Titul dokázali získat i bez nejlepšího hráče Bundesligy v loňské sezóně Marca Reuse, který si nešťastně poranil kotník krátce před startem turnaje. Pro Německo to bylo velké oslabení, trenér Joachim Löw s ním měl velké plány. Jeho svěřenci ale zvládli odehrát turnaj i bez něho a jeho ztráta nakonec nebyla tolik cítit.

To ovšem neznamenalo, že na něj jeho spoluhráči zapomněli. Hrdina zápasu Mario Götze je s Marco Reusem velký kamarád a nezapomněl na něho ani během mistrovských oslav. Při slavnostním ceremoniálu i následných oslavách měl Götze neustále v rukou jeho dres, aby všichni věděli, že i tato hvězda Borussie Dortmund byla součástí tohoto úspěšného týmu. Od mladého Götzeho opravdu velké gesto.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/MarioGotze.AM)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace