eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Kdo nevystřelí, nedá gól!

Autor:
Datum: 6. 5. 2014

Mario Götze tento týden nastoupil v německém dresu k přátelskému utkání proti Argentině. V repríze finále mistrovství světa ale Němci tahali za kratší konec už od začátku utkání, které se vážně vůbec nevyvíjelo podle jejich představ. Argentina na svého soupeře vlítla a krátce po začátku druhého poločasu vedla nad Německem už 4:0 a velikou zásluhu na tomto výsledku měl fantasticky hrající Ángel Di María, který na hřišti opravdu kraloval.

Svého momentu se dočkal i talentovaný Mario Götze, který se řídil jednou z nejznámějších trenérských pouček – kdo nevystřelí, nedá gól. V 78. minutě se totiž odražený balón dostal právě ke Götzemu, který stál zhruba na penaltovém puntíku. S míčem se vůbec nerozpakoval a natáhl ke střele, která by zcela určitě letěla vedle, ale díky dobré teči bránícího obránce skončila v bráně.

Götze se tak dočkal dalšího reprezentačního gólu a druhého gólu v krátké době proti Argentině. Tento soupeř mu zřejmě svědčí. Ovšem ani tato branka nic neznamenala a jen zmírnila německou prohru 2:4, možná i proto se Mario po vstřelené brance ani neradoval.

-Michael Chvoj-
(foto: instagram)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace