eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mario Gӧtze vyinkasoval od BVB 3,7 milionů €

Autor:
Datum: 13. 3. 2014

Bayern Mnichov před letošní sezonou zaplatil za Maria Gӧtze Borussii Dortmund 37 milionů €. Podle nedávných informací týdeníku Der Spiegel měl Mario Gӧtze ve smlouvě s BVB klauzuli, která mu garantovala určitou část z přestupní částky.

Tou částí bylo přesně 10%, a zde se dostáváme k částce 3,7 mil. €, kterou německý reprezentant vyinkasoval od dnes již bývalého klubu.

Přesně tyto podmínky byly ve smlouvě, kterou Gӧtzeho zástupci v březnu 2012 domluvili s manažerem Borussie Hansem -Joachimem Watzkem a sportovním ředitelem Michaelem Zorcem v prodloužení stávajícího kontraktu Maria Gӧtze s expirační dobou posunutou z června 2014 na červen 2016.

Třinácti stránkový dokument mimo jiné obsahoval informace o pohyblivosti přestupní klauzule (37 mil. € do 1. 7. 2013, 30 mil. € do 1. 7. 2014 a 22 mil. € do 1. 7. 2015 a 10% z nich náležící Gӧtzemu) a detailní údaje o způsobu platby za přestup.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace