eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Götze je opět v péči lékařů

Autor:
Datum: 22. 1. 2014

Sobotní přátelské utkání Bayernu Mnichov s Red Bullem Salzburg skončilo překvapivě jednoznačným výsledkem 3:0 pro rakouského mistra, což byla mimochodem první prohra úřadujícího vítěze Ligy Mistrů od loňského července.

Další kaňkou pro bavorský tým bylo dvojí nucené střídání v poločasové přestávce. Do druhé půle nenaskočili Javi Martinez a hlavně největší letní posila Mario Gӧtze.

Německý reprezentant musel pro zranění vynechat značnou část podzimní části sezony, aby se mu v posledních několika týdnech podařilo zařadit mezi opory bavorského velkoklubu, a o to víc by byla další herní pauza nepříjemná.

Gӧtze musel odstoupit po nevybíravém zákroku na jeho kotník, se kterým měl problémy po střetu s Ramiresem ve finále evropského Superpoháru proti londýnské Chelsea. Utkání se Salzburgem bylo také generálkou na páteční střetnutí 18. kola s Borussií Mönchengladbach, které načne jarní část Bundesligy.

„Pravděpodobně jej čeká několikadenní pauza od tréninku,“ nechal se po utkání slyšet Pep Guardiola a což ohrožuje Gӧtzeho účast ve zmiňovaném pátečním souboji.

-Stanislav Gajdoš-
(zdroj fotky: facebook.com/MarioGoetze.Official)

 

 

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace