eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bude letos Götze v Bayernu nastupovat více, než tomu bylo vloni?

Autor:
Datum: 11. 8. 2014

Mario Götze přestupoval před rokem do Bayernu jako obrovská hvězda, od které se čekají velké výkony, střílení a připravování gólů. Ovšem uplynulá sezóna se pro talentovaného německého záložníka vyvíjela trochu jiným směrem. Ihned po přestupu se zranil a tomu trochu přibrzdilo rozjezd a spíše vysedával na lavičce.

Do hry se dostával spíše jako střídající hráč, a přestože se mu několikrát podařilo jako žolíkovi skórovat, tak jeho výkony nebyly kolikrát příliš růžové. Bayern získal s velkým předstihem bundesligový titul a poté Götze začal dostávat více šancí a bylo to znát, jeho výkony šli postupně opět nahoru.

Jenže poté sezóna skončila, Götze odjel s německým národním týmem na dlouho očekávané mistrovství světa a tam byl podobný scénář. Mario začal turnaj sice v základní sestavě, ale po jeho příliš nepřesvědčivých výkonech tak jako v Bundeslize začal nastupovat pouze jako střídající hráč.

To nakonec trenérovi německého národního týmu vyšlo dokonale, když Götze dal v prodloužení ve finálovém utkání s Argentinou zlatý gól, který zajistil Němcům titul. Tento moment Götzemu rozhodně pomohl, ale když vezmeme MS jako celý turnaj, tak se mu také příliš nevydařil.

Nyní nastává otázka, jako to bude s tím to playerem v nadcházející sezóně. Bayern má kádr široký a v případě, že se mu nebude dařit, nebude mít žádný problém stavět na jeho úkor někoho jiného. Přestože by Götze hrál v základní sestavě téměř v každém týmu na světě, tak zde na sobě bude muset neustále tvrdě pracovat, aby se mohl výrazněji prosadit.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/MarioGoetze)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace