eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Konečně si chci zahrát finále, nechal se slyšet Mario Gӧtze

Autor:
Datum: 9. 4. 2014

Po včerejším neúspěšném pokusu Borrusie Dortmund, kterou před zápasem Mario Gӧtze veřejně favorizoval, stojí dnes jeho současný klub Bayern Mnichov před stejným milníkem. (Oba týmy se mimochodem střetnou tuto sobotu v rámci 29. kola Bundesligy.)

Bavoři jsou sice v o něco lepší pozici, než byla včera BVB, díky postupovému klíči vyřazovací části Ligy Mistrů, který částečně maže rozdíly mezi favority a outsidery, musí být svěřenci Pepa Guardily na velkém pozoru.

Mnichovský tým má již dva týdny jistotu zisku mistrovského titulu, což vedlo k obměně základní sestavy a následně i k sobotní prohře na půdě FC Augsburg, Mario Gӧtze si však nemyslí, že by to mělo nějak ovlivnit dnešní výkon.

„Jsem docela odpočatý, je důležité mít možnost se pořádně připravit před tak důležitým zápasem. Teď už tak ani nejde o zápasový rytmus, jako o přípravu na daná střetnutí,“ myslí si mladý německý reprezentant, jenž by měl na úkor vykartovaného Bastiana Schweinsteigera nastoupit v základní sestavě.

„Nebude jednoduché v této fázi soutěže Manchester jen tak porazit, i přes zranění van Persieho a možnou neúčast Rooneyho je nesmíme podcenit a držet se vlastních taktických pokynů,“ nahlédl na nadcházející duel Mario Gӧtze.

„Chci si zahrát finále Ligy Mistrů, o tom přece je vyřazovací formát play-off,“ řekl závěrem hráč, který musel pro zranění vynechat loňský finálový duel a nenastoupil ani do závěrečného duelu Německého poháru v roce 2012.

Borussia Dortmund v něm tehdy smetla Bayern Mnichov 5:2.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: facebook.com/MarioGoetze)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace