eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Borussia je bez Gӧtzeho silnější, tvrdí Fredi Bobic

Autor:
Datum: 6. 7. 2013

Zdravotní trable Maria Gӧtze jsou již nadobro pryč a mladý německý reprezentant se pomalu a jistě zařazuje k nejdůležitějším členům kádru Pepa Guardioly. Jeho někdejší klub Borussia Dortmund si však na jeho absenci nemusí stěžovat.

Touto myšlenkou se po poslední ligové výhře BVB nad Stuttgartem 6:1 prezentovala bývalá ikona Žlutočerných a současný sportovní ředitel VfB Fredi Bobic. Mistr Evropy z roku 1996 v rozhovoru pro deník Bild vyjádřil svůj obdiv k obchodu, který Dortmund v létě uskutečnil.

„Prodejem Gӧtzeho se stal Dortmund ještě silnější, protože si mohl dovolit koupit Aubameyanga a Mchitarjana, díky nimž mají více možností ve skladbě sestavy“ pochválil Bobic nové přírůstky v kádru trenéra Kloppa.

Obě posily, jak Henrich Mchitarjan (doposud v Bundeslize vstřelil 3 branky a na dalších 5 přihrál) tak Pierre-Emerick Aubameyang (7 gólů a 2 asistence) stáli dohromady 40 mil. € a v německé nejvyšší soutěži prokazují svou kvalitu. Za Gӧtzeho obdržela Borussia 37 mil. €.

“Hrát za Dortmund se vám nepoštěstí každý den. Ačkoliv tým ještě není kompaktní, chce to trpělivost a na hře Borussie se to projeví“ shrnul sportovní ředitel VfB své naděje nad budoucností BVB a nových posil.

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: smtdaily.com)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace