eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Mario Gӧtze vs. Arsenal Londýn

Autor:
Datum: 26. 2. 2014

Přesně po týdnu Vám přinášíme detailní video sestřih mapující výkon Maria Gӧtze v prvním osmifinále letošního ročníku Ligy Mistrů proti Arsenalu Londýn.

Při porovnání statistiky utkání s přiloženou kompilací vyjde na povrch zajímavý postřeh. I když Mario Gӧtze nastoupil jako krajní záložník, očekávalo se, že jeho výkon se bude blížit jeho hernímu naturelu, tedy hře založené na spoustě krátkých přihrávek pokud možno kolmých přímo do šancí útočícím spoluhráčům.

Zatímco Mario Gӧtze předvedl výkon nefalšovaného křídla řízlého hrotovým útočníkem. Do zakončení se dostal pouze dvakrát a i přes nízký vzrůst pokaždé hlavou. V počtu přihrávek je mezi hráči Bayernu až na devátém místě, jeho 70 pasů je více než dvakrát méně než u vedoucích Kroose (162) a Lahma (143).

Co se týče přesnosti, tak se s 83% řadí až na desáté místo interní tabulky týmu. Na druhou stranu jeho dvě střely na branku jej řadí na dělené třetí místo a jedna střela mimo tři tyče je hned po Arjenu Robbenovi druhý (opět dělený) nejhodnotnější počin mezi hráči Bayernu Mnichov.

 

-Stanislav Gajdoš-

(zdroj fotky: youtube.com)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace