eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Jak Götze dvakrát zmrazil vyprodanou Allianz Arénu…

Autor:
Datum: 4. 2. 2014

Kdyby proběhla mezi bundesligovými fotbalisty anketa s otázkou, na půdě jakého soupeře hrají nejraději, asi málokdo by označil Bayern Mnichov. Pravda, v Allianz Aréně vždy panuje skvělé atmosféra, ovšem body se tam odsud moc často nevozí. Pár jedinců by se ale našlo, mezi nimi možná i Mario Götze.

Jednadvacetiletý záložník by Bayern nyní zvolil, protože tam od léta působí, ovšem stejný klub by mohl vybrat i před svým přestupem. Důvod? Götze v rámci německé ligy odehrál v dresu Dortmundu v bavorské metropoli čtyři zápasy a hned ve dvou kláních se zapsal mezi střelce.

Navíc svými trefami pomohl Borussii k zisku důležitých bodů. To platí zejména případě zápasu z listopadu 2011, kdy Götze využil nedůrazu obrany Bayernu a přízemní střelou překonal gólmana Manuela Neuera. Dortmund si odvezl výhru 1:0 a navrch měl před úhlavním nepřítelem také na konci ligy. Borussia totiž v sezoně 2011/2012 slavila podruhé v řadě titul.

19. listopadu 2011: Bayern Mnichov – Borussia Dortmund 0:1:

Pro pokračování přejděte na další stránku

Stránky: 1 2

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace