eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Stává se z Götzeho forvard?

Autor:
Datum: 1. 12. 2013

Trenér Pep Guardiola a vůbec španělští trenéři přišli v posledních letech se zajímavým trendem.  Do základní jedenáctky nezakomponují klasického hrotového útočníka. A s podobnou taktikou vyběhl Bayern v Allianz Areně proti Braunschweigu. Na špici sestavy se totiž postavil Mario Götze.

Jestli měl nováček Bundesligy nějaké plány na obrání favorita, vzaly za své hned ve druhé minutě. Götze vymyslel pěkný pas na nabíhajícího Robbena, jenž si nadvakrát věděl rady a poslal Bavory do vedení. Bayern soupeře mačkal jako citrón, ale nebyl si schopný vytvořit gólovou šanci.

Dante dokázal hlavou trefit jen tyč a tak si slovo opět musel vzít holandský rychlík. Ten těžil z dalšího povedeného pasu, tentokrát se o něj postaral Kroos.

Náznaky šancí měl i srdnatě bojující nováček, avšak Neuer se nakonec o čisté konto moc obávat nemusel. Teprve v 57. minutě vyběhl na zelený pažit klasický zakončovatel Mandžukič, když vystřídal tentokrát málo výrazného Müllera a Götze se vrátil zpět do záložní řady.

Domácí jako by se s dvoubrankovým náskokem spokojili, až na jednu výjimku. Robben chtěl zkompletovat hattrick, bohužel pro něj, trefil jen břevno. To samé předvedl těsně před koncem na druhé straně Bellrabi. Branku už nepadla a Bayern tak dál prochází Bundesligou jako nůž máslem.

-Jiří Kunášek-
(foto: .fcbayern.telekom.de)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace