eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bude si muset Götze v Bayernu zvyknout na novou roli?

Autor:
Datum: 7. 9. 2013

Už je to nějaký ten pátek, co Mario Götze vyměnil dres Borussie Dortmund za místo v kádru Bayernu Mnichov. Zatím však velkou díru do světa v bavorském velkoklubu neudělal. Pravdou ovšem je, že ho přibrzdila zranění.

V současné době už na něj trenér Guardiola sázet může, avšak neděje se tak. Bude si muset talentovaný záložník zvyknout na lavičku náhradníků?

Zatím to vypadá, že koni španělského lodivoda, budou jiní hráči. Mario za tři zápasy od uzdravení odehrál pouhých patnáct minut a upozornit na sebe nedokázal.

V posledním ligovém duelu s Leverkusenem mohl ve třetí minutě nastavení převrátit vedení na stranu hostů, ale trefil pouze výborně chytajícího brankaře Lena.

Začátek sezóny rozhodně není podle představ letní posily Bayernu Mnichov, ale má dost času přesvědčit španělského stratéga o příslušnosti k elitní jedenáctce bavorské mašiny.

-Jiří Kunášek-

(zdroj fotky: bravosport.de)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace