eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Götzeho pozice v Bayernu? Pevnější a pevnější

Autor:
Datum: 11. 4. 2014

V létě loňského roku se Mario Götze přesunul z BVB do Bayernu Mnichov. Přestup miláčka celého Vestfálska způsobil mnoho zlé krve a ani po více jak půl roce vášně úplně neopadly. Kde kdo se možná bál, co s Mariem přesun do bavorské metropole udělá a začátek angažmá dával pochybovačům správnosti přestupu za pravdu.

Jenže mladý německý zázrak se pomalu rozjížděl a momentálně si bez něj nelze představu giganta světového fotbalu představit. V novém roce se totiž Mario pevně protlačil do základní sestavy a pokaždé vyběhl na plac od první minuty. Bayern ve čtyřech ligových kolech neztratil ani bod, německý reprezentant dokázal vstřelit dvě branky a obě byly vítězné!

Svou důležitost podtrhl také jednou asistenci, chyběl pouhých 34 minut, když nejdříve ze hřiště putoval proti Frankfurtu, a to „už“ v 74. minutě. Nutné je ovšem podotknout, že v tu dobu Bayern nebohého soupeře drtil rozdílem dvou tříd.

Rok 2014 se tak zatím pro Götzeho nese jen a jen v růžových barvách. Trenér Guardiola na něj spoléhá a můžeme se jen těšit, jak si povede v následujících dnech, týdnech a měsících.

-Jiří Kunášek-

(foto: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace