eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Götze ovládl s Bayernem Telekom Cup! Největší hvězdou byl však někdo jiný

Autor:
Datum: 28. 7. 2014

Pep Guardiola a jeho svěřenci včetně Maria Götzeho se o víkendu účastnili tradičního přípravného turnaje v Hamburku, nesoucí název Telekom Cup. Turnaje se účastní 4 týmy z německé Bundesligy, přičemž se vytvoří dvě semifinálové dvojice a vítěz postupu do finále.

Sobotní semifinále postavilo do cesty Götzemu a spol. Borussii Mönchengladbach a výhra bavorských se nerodila vůbec lehce, dokonce se mohli s turnajem hned po prvním zápase rozloučit. Zápas totiž došel po remíze 2:2 až k následnému penaltovému rozstřelu a až tam rozhodli o svém vítězství.

To nedělní finále bylo už jednoznačné vítězství Bayernu, který hladce porazil Wolfsburg 3:0 a mohl se radovat z vítězství na turnaji. Největší hvězdou mnichovského celku ovšem nebyl střelec zlatého gólu na MS Mario Götze, ale jeho nový spoluhráč Robert Lewandwski, který dal ve dvou zápasech hned 3 branky, proměnil i svůj pokutový kop v penaltovém rozstřelu.

-Michael Chvoj-
(foto: facebook.com/FCBayern)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace