eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Götze si opět zadělal na problém

Autor:
Datum: 11. 5. 2013

Možná trochu překvapivě se do nominace německé reprezentace na kvalifikační dvojduel s Irskem a Švédskem dostal v Bayernu strádající Mario Götze a zatím si pouze zadělal na problém. A ne poprvé. Už po příchodu do bavorského celku přišel na úvodní tiskovou konferenci v tričku svého osobního sponzor Nike, ač má německý velkoklub letitou smlouvu s konkurenčním Adidasem. Za exces dostal pokutu 20 tisíc eur.

Vypadá to, že si poučení nevzal. Na trénink reprezentace si vzal štulpny Nike, přitom výběr našich reprezentačních sousedů má za sponzora také Adidas. Tím naštval manažera německé reprezentace Bierhoffa. „Hráči mají volnost jen při výběru obuvi. Něco takového se nesmí stávat,“ uvedl střelec dvou branek z finále Mistrovství Evropy 1996.

Mladík se po setkání s Bierhoffem veřejně kál. „Nechtěl jsem provokovat ani dělat reklamu. Stahovací štulpny nosím delší dobu kvůli zranění. Už se to nestane,“ uvedl Götze. Tak uvidíme, jestli se už konečně poučí.

-Jiří Kunášek-

(zdroj fotky: welt.de)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace