eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dělo se něco neuvěřitelného! Bayern po půli prohrával, ale s pomocí Götzeho zůstaly body doma

Autor:
Datum: 20. 7. 2013

Mnichovská mašina vedla před včerejším utkáním Bundesligu a soupeř z Mohuče neměl být pro svěřence trenéra Guardioly ani sebemenší překážkou, jenže ejhle, po půli svítilo v Allianz Aréně na výsledkové tabuli skóre 0:1!

Druhá pětačtyřicetiminutovka byla naprosto o něčem jiném. Španělský lodivod stáhl beka Rafinhu a na jeho místo poslal Maria Götzeho. Tím jasně deklaroval sázku na totální ofenzivu. První dotek mladého německého reprezentanta byl více jak povedený. Pas poslal na Robbena, jenž vyrovnal.

Pouhých sedm minut uplynulo od úvodního hvizdu druhé půle a Mainz se mohl pomalu loučit s nadějným výsledkem, Bayern šel zásluhou Müllera do vedení. Sázka na Götzeho se ukázala být tím pravým ořechovým. Po jeho dalším  pasu skóroval z ideální pozice Mandžukič.

Bavorská chlouba nakonec vstřelila ještě jeden gól. Ze značky pokutového kopu se nemýlil Müller. Götze se začíná nahlas hlásit o místo mezi jedenácti vyvolenými a dost možná jeho kouzla na vlastní kůži pozná v rámci třetího kola Ligy Mistrů Plzeň. Jestli ano, má se nač těšit

(zdroj fotky: welt.de)

-Jiří Kunášek-

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace