eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Debakl! Götze pomohl rozebrat Brémy na prvočinitele

Autor:
Datum: 8. 7. 2013

Když v týdnu přišel Bayern na nejméně šest týdnu o ofenzivní eso Arjena Robbena, kde koho mohlo napadnout, jestli bavorský celek neztratí něco málo ze své údernosti. Víkendový duel na půdě Brém jim dal záhy odpověď. Rozhodně ne!

Jestli utkání sledovali Slávisté, možná měli škodolibou radost, našli totiž následovatele. Ale pěkně popořadě. Na místo nizozemského rychlíka se postavil Müller, střed zálohy opanovali Kroos. Götze a Thiago, na hrot naskočil Mandžukič a šlo se na věc.

Domácí se ze začátku drželi, občas dokonce podnikli nebezpečný rushový protiútok, avšak ve 21. minutě vzala taktika hanzovního města za své. Svojí tradiční akci předvedl Ribéry, před bránu poslal ostrý cent, který za záda Wolfa tečoval vlastní stoper. A pak už šlo vše podle not trenéra Guardioly. Van Buyten po Kroosově centru zvýšil na 0:2 a do půle přidal třetí hřebíček do domácí rakve ještě Ribéry. Diváci tušili, že by dnes mohli domácí odejít s pořádným rancem.

V 60. minutě předvedl další skvostnou akci Ribéry a opět připomněl, proč je blízko zisku Zlatého míče. Pro Mandžukiče nebyl problém poslat míč do prázdné brány. A hody Bavorů pokračovaly. Na pětibrankový rozdíl zvýšil po pobídce Götzeho Müller. Zlý sen Wolfa v domácí svatyní nekončil.

Nejlepší hráč utkání Ribéry trefil půl tucet a ve vzduchu visel sedmi gól. Ten nakonec chvíli před koncem vstřelil Götze. Galapředstavení Bayernu opět jasně ukázalo, kdo vládne Bundeslize.


-Jiří Kunášek-

(foto: fcbayern.telekom.de)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace