eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Kdo dal gól svému bývalému klubu? TOP 10 „zrádcům“ vévodí Götze

Autor:
Datum: 20. 12. 2013

Většina fotbalistů vám potvrdí, že když dáte gól svému bývalému klubu, jde vždy o zvláštní pocit. Někteří hráči si trefu naplno užívali, někdo se oslav raději zdržel. Druhá varianta platí i pro Maria Götzeho, který ukázal obrovskou dávku respektu ke klubu, kde vyrostl a kde nakoukl do světa velkého fotbalu.

Ten příběh dobře znáte. Götze letos v létě opustil Dortmund a přestoupil k největšímu rivalovi do Bayernu. S bavorským velkoklubem na konci listopadu zavítal právě na půdě Borussie, kde se gólem podílel na výhře Bayernu 3:0. Svou trefu ale neslavil. Jen zvedl obě ruce a domácím se omlouval.

Podobně se zachoval i Marco Reus. Záložník Dortmundu první trefu proti Mönchengladbachu neslavil vůbec, při druhé chtěl udělat fanouškům Borussie alespoň trochu radost. Ne všichni ovšem byli tak střídmí.

Kteří další hráči se v německé bundeslize trefili do sítě svého bývalého klubu? Na to odpoví video, které na Youtube zveřejnil oficiální kanál soutěže.

-pha-
zdroj foto: youtube.com

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace