eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

37 milionů eur usazených na lavičce? Götze má ve spoluhráčích velice silnou konkurenci

Autor:
Datum: 27. 7. 2013

Mario Gőtze se sice na konci minulého týdne po zranění zapojil do společné přípravy mužstva a trenér Pep Guardiola nepopřel možnost prověření nejdražší letní posily v soutěžním utkání, nakonec se tak nestalo a mladý záložník se dokonce nevešel ani do zápasové nominace.

A po dalším suverénním výkonu Bayernu se rovnou naskýtá otázka, jestli se z Maria Gőtzeho po úplné rekonvalescenci nestane předražený náhradník. Vlajkovou lodí úřadujícího vítěze Ligy Mistrů je totiž záložní řada, která měla již před letními příchody Maria Gőtzeho a Thiaga Alcántary světové parametry.

Bayern Mnichov v letošní sezoně odehrál již jedenáct soutěžních utkání, z čehož ve většině případů překvapivě nastoupil pouze s jedním štítovým a dvěma středními ofenzivními záložníky. Toto by sice mohlo nahrávat uplatnění Maria Gőtzeho, čeká jej však velmi těžká konkurence.

Stránky: 1 2 3 4 5

Reklama


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace